no vida
píseň tak jak kdysi
a jemné pouto v náruči
ta vůně vlasů
prosil jsem vzpomínky
o pochopení
o jasný výjev nejen v barvách duhy
i šedivé nám dny se zdály
když na hladinách
když se kruhy kolem snů
rozbíhaly
do stran a k břehům
..
tak hodně zbývá k pošeptání
k pohlazení
ke slovům nerušeným
ke štěstí
kdyby tak ještě jednou
ne, nemyslím naposled
kdyby tak ještě
jednou
a možná...