Anotace: ...
Pod hrotem svého pera
propisuješ se ke kořenům pocitů
zaoraných v hluboké brázdě
Jako by to bylo včera
ty drobky dávno snědených snů
rotují na srdeční hrazdě...
A den se krátí
noc bývá v přílivu
oblékáš mlhy chladných rán
Sílu pak ztrácíš
přes masky obdivů
- toužíš jen býti milován
Pěkná...
16.03.2020 22:30:37 | Jaruška
Nemá to chybu.
15.01.2017 20:43:08 | Tvořilka Lenka
hluboká jako dobře zoraná hanácká černozem , ST BÁSNÍKU, můj obdiv máš i bez masky (pylové):-)
26.02.2016 17:37:59 | Malá mořská víla
..."propsala se"do hloubky a vyvolává náladu nenahraditelných momentů....
Ji./úsměv/...
06.02.2016 23:21:15 | jitoush
Každý dojde prozření...že byl...a je...milován...úsměv.moc za ni děkuji.radost.z.
06.02.2016 16:15:21 | zdenka