Anotace: ...
...Poeťáčku....krásná...takové mám od Tebe ráda....když vyvře skrytá
něha.....až mě "skříplo"u srdce......šup do oblíbených.....Ji.
P.S:A pozor na chráněná území a chráněné kytky....rozumíme si....je to
pak při dopadu drahý......./smích/....Ji.A nechej aspoň nějaké kořínky,ju...
27.06.2016 19:35:27 | jitoush
To věčné dilema..co s chráněným zvířetem co sežere chráněnou rostlinu ;))
27.06.2016 22:40:19 | poeta
...Ty mě ale vůbec,ale vůbec nebereš vážně.....hmmmmm....Ji.
27.06.2016 23:13:06 | jitoush
Ani jeden smajloš..sem si to pokaňhal..
Hele vím..mám tyhle příjemné texty také moc rád..zadny smutek, jen příjemná realita.. příroda a zvuky okolního ptactva a cvrlikáčků.takze abych nekazil její cestu do tvého chlivku na příjemné věci..s pokorou děkuji jsem velmi potěšen ;))
28.06.2016 00:40:38 | poeta