Anotace: ve světle petrolejky...
*
z kamen do komína
hučí
ve světle petrolejky
tužkou stěhuješ tělo
do skicáře
na podestě ubývá
průsvitné řízy...
očí, vlasů
ňader
paží, boků, stehen
až zůstane jen klín
pří-liš sugestivní
a na zem padá říza
s otiskem tělky
...zachycena prchavá,mírně jiskřivá atmosféra...vtělená do hrotu
tužky....toužící zachytit.......Ji./úsměv/
29.10.2016 20:52:53 | jitoush