Anotace: ...
Ruce horolezcovy
Pot, krev a bláto.
A strach na konečcích prstů,
zapřených v prasklinách schránek organismů dávno vymřelých.
Až tě pohladím
snad ti nebudou vadit mozoly na dlaních.
nebudou...
30.03.2017 12:03:04 | Philogyny1
Krása.
30.03.2017 11:04:26 | A42
Děkuji :-)
31.03.2017 12:29:21 | Newyorker
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?