Anotace: ,,,,,,,
snad jen v básních můžeš
obrazům svým přimalovat křídla
a ucítit nebe i peklo
snad jen v básních stáváš se
mlhou s níž uzavřel jsi smlouvu
a taky duhou
v tůni rozpuštěných slz
jitrem i tmou
kde kóduješ poslání
snad jen v básních miluješ
takovou silou
která má v sobě tolik laskavý nálože
že rozmetá všechen světabol