Anotace: ,,,
léto schovalo si srpen pod kabát
a na chmelnici s pláštěnkou štěstí
v mokré červenozemi září
zlatý prach žateckých lian
dvojmo se pnoucí zlato českých milenců
rozdá hořkou radost na zdraví
...Připoměl si mi studentské brigády,tím vším jsme si prošli.....Ji./úsměv/
06.09.2017 20:31:31 | jitoush