Anotace: ...
Krása. Děkuji.ST.
...představa odpáraných knoflíčků,
jak málo stačí ke vzpomínce,
těch chvílí, kdy jsme spolu pluli
bez výčitek na obláčku...
18.10.2017 18:30:50 | Šípková Růženka
my dva že spolu,že jsme byli
do mraků někdy zabloudili
ještě teď vidím nohy se nám boří
a slunce v západu ledabyle hoří
zatímco rodí se
vzpomínka
18.10.2017 19:54:49 | poeta