Anotace: ...
Chtěla jsem
Chtěla jsem usnout na chvíli,
nechat si zdát,….však ty víš,
ucítit něhu motýlí,
v dotecích, když mě políbíš.
Chtěla jsem usnout ve chvíli,
kdy stýskání tálo na řasách,
když hvězdy nebe zdobily
a pod kůži se vtíral strach.
Chtěla jsem usnout pro chvíli,
kdy líbáním jsi tišil vzdechy
a vášeň, co jsme prožili,….
Snad nejsi lásko příliš plachý.
Moc se mi líbí! *ST* (až mám slzy v očích)
10.01.2018 07:42:41 | Anděl