Anotace: ..........
v náhodnosti předurčení
zajiskřila touha
vnitřních nutností
srazit dva stoly k sobě
a natáhnout ubrus
pošetilých snů
vášně a kouzla
bělounký, vyžehlený, pevný a čistý
a i dnes
po tolika letech drží
je plný skvrn a fleků
trochu zapraný, pomačkaný
ale drží
čtu v něm jako v mapě
knize příběhů a vzpomínek
výher a proher
bouří a hřmotů
ale hlavně tam vidím
naplnění
v nekonečném splynutí
.....k souznění se stále ladí.....mám na ubruse nějakou tu skvrnku,ale
i vypálenou dírku......Ji./úsměv/...
26.01.2018 18:49:18 | jitoush
velmi velmi krásné :-))
26.01.2018 12:01:55 | Iva Husárková
Díky, kde se pořád couráš:-)
26.01.2018 14:38:30 | Akyš
děkuju Akýšku medituju ale bělounkýmu vyžehlenýmu ubrusu nešlo odolat :-))
05.02.2018 12:53:32 | Iva Husárková
Pěkná přirovnání - na skutečnou lásku bez poskvrnky ani já nevěřím... :-) ST
26.01.2018 11:56:49 | Amonasr