Anotace: ,,,,,
v podkroví mravenců
koniklec vstává
oči se modlí
a jaro mazlivě šimrá
po tváři
❤❤❤
svěží reprodukce
v prozářenosti okamžiku
provází včelí mladušku
v květu šafránu
a náruč tajemství
dýchá zhluboka
Dýchá tak potichu
smršť citů hluboká!
St...
02.05.2018 16:04:10 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Akyš...vždycky mne raníš, ale tak něžně a krásně, že bych samou radostí skákala na trampolíně - kdybych nějakou měla - a jistojistě bych se dotýkala rukama mraků na nebi...moc krásný...ukládám..*ST*
10.02.2018 13:16:43 | Anděl
mám radost
a až si pořídíš tu trampolínu
a budeš se odrážet, nezapomeň na mě
10.02.2018 18:01:43 | Akyš
...aby se vyjevilo to své.....Ji.Jinak,mně ještě přece jenom šimrá
po tváři chlad ranních kuropění.......jaro je ještě v "ďolíčku",
probouzí se ještě skrytě.....špičkami lístků tulipánků,narcisků a jiných
cibulovin....a čemeřice?Ta na zimu nedbá.....krášlí zchlazený prostor...
10.02.2018 10:27:21 | jitoush
ji ji jinovatka zatím
ale v úlech už to hučí
vidím , že prvních náznaků
seš taky plná
díky jitunko
10.02.2018 18:08:05 | Akyš