Anotace: .......
křehoučká zapomenutá písnička
nenápadně vlila světlo
do opuštěného hnízda
☀
a sepnuté ruce smrtelníka
roztočily zaprášený kompas
do sebejá temných stínů
☀
v žilách tichounce zazněly
zřetelnosti vznešených tónů
z vesmírných sfér vysvobození
...ty nesmírné dálavy....zvedneš hlavu vzhůru a něco uvnitř se uděje....hudba sfér,kterou jen srdce zaznamenají....
.....hezky si to hezky......Ji./úsměv/
02.03.2018 19:09:44 | jitoush