Anotace: .....
bdím ve ztichlé aleji
za soumraku mluvících stromů
a slyším nevyslyšená přání
prokletí a požehnání
✴✴
jako pápěří klesám
v chomáči staletých myšlenek
a omotán do třpytu ojíněné pavučinky
oparem lužním, stanu se
...zaposlouchám se a nasaji......Ji...a pak se v oparu ztratím...../úsměv/
07.03.2018 18:55:39 | jitoush
V ranním oparu na loďce pobývá ke STáru :)
07.03.2018 11:29:04 | Yanek