Anotace: ,.,.,
v chodbičce pod peřinou
voní průvan potěšení
do hlubin žití
a touží se
v nehybnosti rozplynout
-------------------
třepotavé vteřiny
v kouři vypálených nábojnic
a rozcuchaná tma
plná příslibů na zítra
plameňák či slepice
pták je prostě stálice
má svůj půvab má svůj šmrnc
snad na hlavu mi neuděláš drnc
když ti za tu báseň šoupnu tip
a pak zmizím s hejnem ryb
01.08.2018 21:58:09 | klaun
...jsem "rozcuchaná"z toho tepla.....Ji./smích/a kapka potu mi stéká
po vertikále někam dolů..../úsměv/
01.08.2018 19:56:42 | jitoush