Anotace: ,.,.
dnes Ti to mimořádně sluší
má řeko chladivá
Tvůj plavný pohyb
nádherně rozcuchává
mou obnaženou lenivost
v náruči tichých doteků
☀☀☀
.....tak hlavně,že si jí to řekl....../úsměv/...to přece potěší každou
.......řeku......./úsměv/....Ji.
11.10.2018 21:34:52 | jitoush
Pěkné metaforické... jako vždy.
:)
11.10.2018 12:23:51 | ARTeFakty X. Múzy
Díky múzo
Byl jsem na tom mácháči
a ty nikde
jen samá voda:-)
12.10.2018 07:59:26 | Akyš
Samá voda, velká škoda...
Vítr nezafoukal, aby mě až tam
Odvál...
Trochu z Máchy ale bude i tak.
Moje malé smutné tlachy..
To až pak.
A u vás třeba jindy snad.
Až zafouká tím správným směrem...
A nemusí to být ani na draka.
:)
12.10.2018 08:25:15 | ARTeFakty X. Múzy
Dýchavičně životakrásné dílko .)
11.10.2018 12:18:38 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA