Anotace: .,.,
duševně ustrojen
procházím mlžnou galerií v setmělé paměti
a na ostrůvku trosečníků
filmuju život
✴
nedostupným pohořím
maluju oční stíny
objímám dálky nevědění
a na stráži sladkých snů umlkám
když vládnou světu
... když jsi byl schopen dojít až sem ...
... stačí už jen povyskočit ...
... a zakřičet ...
... světe jsem tvůj krásný sen ...
05.11.2018 09:37:07 | Marcella