Anotace: vzpomínka na rodiště
račte dál
akátové vůně
pod rozhlednou
kde jsem si maloval život
a jeho vzdálenosti
ať vaše tělo trnové
napořád láskyplně mučí
mé ztrácení se v obrazech
když cupitáte po strhaném ksichtě
a prosvětlujete mi cestu nad strží
jste jako pilný pozorovatelé
a ochraňovatelé
když rozehráváte melodie
vůní a šrámů
abych nezešílel