Anotace: .,.
kličkuju mezi lidmi
a ohmatávám ohmataná slova
v grimasách pak louhuju
ta slova vynešená na povrch
kde domíchávám radost s bolestí
od přeludů k rozkoším
inspirován touhou
a třeba v letu směšné nekonečnosti
hltám každý náznak lásky
v skryté melodii slov
✴
No jako vždy, sračka. Baudellaire byl debil sfetovanej a vožralej ale Ty mu nesaháš ani po fusekle, bohužel. Bohužel je to tak.
08.12.2018 05:24:51 | milík
... proplouvám mezi lidmi ...
... mezi tvory ...
... bolavá místa kouskem svého srdce omývám ...
... proudem lidským ...
... jenž v sobě nosívám ...
22.11.2018 13:38:18 | Marcella