Anotace: ...
Chtěla bych být…
Pár řádků písně
pro milence,
tušící něhou
v melodii,
vášnivou bouří
lidských citů,
jež tvoje prsty
probudily.
Do linek vepsané
pokušení,
oživlá představa
skladatele,
znějící touha
milování,
v polibcích zapsaná
na tvém těle.
https://www.youtube.com/watch?v=JbjzPKTfjlc
Refrén v rytmu rokenrolu
budete si zpívat spolu.
Nejprv zpívat, poté hrát…
Nejen teplo umí hřát.
25.02.2019 14:27:37 | Špáďa
Krásnými polibky na šíji, lze rozehrát tělo ženy jako harfu.
Čím více polibků, tím více tónů melodické hudby.
Škoda jen, že tu symfonii nikdo nezapisuje do notových linek.
23.02.2019 23:09:14 | mirecek
Myslím, že zapisuje, jen si to musí každý navnímat. Každý to může slyšet v zcela odlišné skladbě. :)
27.02.2019 18:13:08 | Dreamy
Já si zase prostřídávám v partituře C.Saint-Seanse se J. Sibeliusem. Ty šťastné přílivy a dramatické odlivy, jsou opravdovým, reálným životem.
Rád jsem nahlédnul.
23.02.2019 13:01:00 | šerý