Anotace: Máš vlhké oči
Máš vlhké oči
a soví víčka
rybičko utkaná
z lesních požárů
a černého saténu
světe pěti hvězd
královno absolutního spánku..
máš vlhké oči
ze rtů a hedvábí
a světů které chybí
ze světla motýlů
a skel a básníků
tisíce světel
a barevných světů..
máš oči ze vzpomínek
jak tichý lesní vánek
složený ze zastávek
modrého světla
a dál
a pohled do deště
někam ztracené srdce..
a tisíce měst
kterým chceš věřit
však nikdo není zdejší
a tvá krása ledová
a tvé oči zelené
a strašlivá zima
a pohled do neznáma..
AV 2019.
Vítej! V nočním Clabu, jsi jeden z mála, pěst nahoru!
Ona se rozevře v ruku podanou.. Papa A.
26.05.2019 02:48:35 | milík