Anotace: ✒---
má jí rád
a stydlivě se dotýká
jejích vlasů
-
vysílá zastřená poselství
a polejvá svá slova
jahodovým jemnocitem
ikdyž vlažné a přezíravé oči
ho zatím nevidí
-
a poněvadž je květen
je tady naděje
že oba
alespoň na chvilinku
uvěří
.....snaha vyjádřit to "mít rád"jaksi hmatatelněji se cení.....krůček
po krůčku......pomalinku,ale přece,třebas neuměle,ale od srdce...Ji./úsměv/
Líbí se mi Tvá básnická "konstatování".Některá z nich s tou svou
určitou,i když zastřenou "hořkostí"cílí do černého.Tím,že to vlastně
"shodíš",tak to podstatné se ještě více vyrýsuje......to je jen můj úhel
pohledu...můj pocit.......baví mě to,baví mě "pozorovat",co z toho vyleze.....Ji./úsměv/
05.05.2019 18:07:39 | jitoush
moc děkuju jitoušku❇
si mě prokokoukla
sem rád, že si našla v mé neotesanosti
něco pro sebe✋
05.05.2019 19:44:51 | Yry