Anotace: Moře už černá jako ostružiny a luna spadla do rybářské sítě... Na břehu zbyly slané slzy viny a stopy v písku píší "Miluji tě"...
Studený příliv
Moře už černá jako ostružiny
a luna spadla do rybářské sítě
na břehu zbyly slané slzy viny
a stopy v písku píší Miluji tě
V dlani se lesknou první střepy noci
krvavé květy bolí na duši
studený příliv smývá horký pocit
a srdce ještě vposled zabuší
Korále perel, číše plné vína
odnesl čas i s láskou do pouští
zbylo jen moře, jež nezapomíná
ale i slunce, které odpouští