Anotace: ...
Rozechvělá
Kdybych tě tu směla mít,
bez omezení času,
pro oči, rty a vášeň skrytou,
v barvě tvého hlasu...
Kdybych směla své představy,
vtisknout do tvých dlaní,
po dlouhé noci vzbudit si tě,
ještě před svítáním....
Kdybych směla,
pak bych chtěla,
být tvá,
...rozechvělá...
...Nějak jsem se zasnila......a.....no to už si nechám zkrátka pro sebe...
.... kdybych......Ji./úsměv/
15.11.2019 21:04:24 | jitoush
Chtěla jsem napsat, že ti úplně rozumím, jelikož tyhle podzimní podvečery jsou na zasnění jak vyšité. Ale, fakt je ten, že zasnít se dá kdykoli a kdekoli...tak když bych...tak nechat snít...:))
Díky Jitul. :)
16.11.2019 16:30:01 | Dreamy