Anotace: xxx
Zchlaď noci čelo horečnaté
neklid který sílí
a mysl mate
tvůj něžný dotek zmírní
Noční vánek svěží
ať dotkne se mých skrání
a ukončí snění
které spánku brání
Oknem ke mně vyšli
vůni květů blahodárnou
pak nasytí se smysly
a víčka očí spadnou
jak opona na jevišti
Opět krásná, mám ráda témata noci... Tip.
15.11.2020 20:34:12 | NigarKalfa
dobrý den Donne, fakt krásný...#ST# to je jasný, úplně zaslouženě...hezkou dobrou noc (to neznamená ovšem, že už musíš do postele ;))...m
18.05.2020 17:09:32 | mapato