Anotace: xxx
Mám ráda první jarní dny
kdy se zem otevírá
a raší křehké bledulky
i ocúny - ty v barvě lila
vše kole sebe prozáří
Víš, lásko, pokaždé mě okouzlila
ta atmosféra toužení
Tvá ruka náhle uchopila
mé útlé zápěstí
a sune se pozvolna
výš - ke krku...až na vlasy -
ty jemně prsty prohrabuje
Viď, lásko, jaro je vášnivé
a omlazuje
Nádherné jarní pohlazení... Tip.
15.11.2020 20:35:19 | NigarKalfa
Donne, prekrásna báseň. Ste veľmi povzbudivá, z Vašej básne mám pocit veľkej pokory, radosti a nádhernej spomienky. Je, ako som už písal, prekrásna :)
04.05.2020 13:15:01 | Dávid