Anotace: moll i dur
***
Mezi hranicemi lóže
se rozehrává ouvertura
bodu a nekonečna
jako koncert synonym, homonym a předtuchy
v tradiční notové osnově
kde text je druhořadý…
orchestr s taktovkou
jedním nástrojem
úchvatné melodie
prima (nahoru)
prima (dolů)
až po extakticky sílícím forte
finále fortissimo
poslední činel
pokračující už jediným cinknutím trianglu
jež neslyšet ani v první řadě
to ticho!
před prázdným hledištěm
se nikdo neklaní
...vždycky ráda nakouknu...osnova je snová a snová pořád další noty, otisknou se pod tím, co napíšeš...ráda četla
16.04.2020 15:03:44 | Philogyny
Zarecitoval jsem si a mám úsměv hořko-chilli čokolády.
I já jsem přišel, v letošní abonentní koncertní sezóně, o zbývající tři koncerty.
Zdatně uchopené téma aktuální doby. Prima, Aravaro
13.04.2020 21:33:41 | šerý