Anotace: „Jsme jako mouchy na stropě Sixtinské kaple. Nemáme páru o tom, že andělé a všechna krása leží přímo pod našima nohama.“ (Glen Hansard)
Moc krásná Andělko.*
Jednou se oči setkájí,
které se vůbec neznali.
Jednou se duše poznají,
které si jsou už souzeni.
Jednou si řeknou polibky,
všechny něžnosti na duši.
;-)*
23.08.2020 20:59:19 | jenommarie
....líbí se mi,jak si to podala....jsi nadána sdělovat občas i nesdělitelné
...a rozumím Dreamy pode mnou....ta Láska...někdy nelaská....Ji.
23.08.2020 12:13:23 | jitoush
Moc hezká, Andělko a tak i hezky končím momentální čtení, jelikož těch pár různých textů, co jsem teď stihla přečíst, ve mně rozpoutalo jakousi vnitřní válku pocitů. Netvrdím, že je to špatné, jen prostě nechci v tuhle chvíli čekat, jak to dopadne. :) Díky a krásnou neděli. :)
23.08.2020 10:52:08 | Dreamy
Pěkné počteníčko, zlodějko Lásky, to aby si dávali všichni pozor ;o)
23.08.2020 09:28:58 | Crazymike