než začnu číst Tvé sms
doma
binec
krásno
TY
plno
jemně
vůně
MY dva
Tak tedy ti, co sebíhají i vybíhají, držte se prosím vpravo. Já se totiž zasekla někde uprostřed a nejde to ani nahoru, ani dolů...anebo, asi se mi tu (to) líbí.:-)
26.08.2020 14:08:47 | Dreamy
Milá Dreamy, navázalas velice roztomile na šerého komentář, a já ti moc děkuji, že ses "zasekla" právě u mé jednohubky.
27.08.2020 09:50:39 | Vivien
Tak jsem seběhnul Tvým miniaturním schodištěm dolů i nahoru. Přesto že jsem zadýchaný, tajím dech. Tolik krásně prostých slov - po schodech.
Co Ti mám povídat. Kreativní jednohubka. Mňam*
26.08.2020 12:36:35 | šerý
Milý šerý, jsi nejen vynikající autor, ale i skvělý čtenář s úžasným darem číst i mezi řádky a dát tak svým komentářem dílům přidanou hodnotu. Velmi děkuji, jsem potěšena.
27.08.2020 09:46:04 | Vivien