Anotace: Podzimní cesty
Na pohled pochmurné ráno
zahaleno jen kabátkem podzimního listí
plné barev z palety malíře tajných snů
Tam někde mé nedokonalé srdce kráčí
mnohokrát zlomené; přesto milující a upřímné
v dešti a mlze prohřáté skromnou nadějí
že v dlaních Tvých najde bezpečný přístav
kde přečká ten severní vítr
dokud lásce cestu Slunce opět nerozjasní
Už dávno nechci mnoho;
vždyť malá jiskra - i jediný prostý záblesk
a nejtemnější kouty světa se rozzáří