Anotace: Vkládám jí podruhé po delší době s určitými úpravami
Děkuji ti noci
že se mohu opájet
tvým tichem
popást oči
v třpytu hvězd
meditovat s měsícem
a nechat se v duchu vést
nekonečným vesmírem
Děkuji ti noci
za tvůj chlad
kdy se zrosí
stébla lučních trav
a ožijí zvadlé květy
Děkuji ti noci
že tu horkost denní
i milostná snění
sejmeš ze zmámených hlav
Dík noci tajemná
že tak často zahalí
mé touhy smutky obavy
tvoje clona černá
Vánkem ovívána
nepomýšlím na spaní
jsem družka věrná
co s tebou vítá svítání
Milá Donne, tato Tvá báseň se mi hodně políbila a je mému srdci blízká.Vcítila jsem se do každého Tvého verše.
28.01.2021 17:37:46 | Jaruška
krásný...krásný...krásný, milá Donne...dávám si hned do oblíbených...hodně radosti, milá Donne...m
01.12.2020 11:27:11 | mapato