Zdálo se mi.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Zdálo se mi,
že miluji se pod hvězdami.
Lásko,
zdálo se mi,
že den byl bílý.
Ještě hřeji.
Zdálo se mi,
že tisknu se mezi souhvězdí
a brázdím v podsvětí.
Zdálo se mi,
že sen nebyl jen vzpomínkami.
Avšak usnu znovu.
Stále dobře je mi.
Zdálo se mi ,že u Tebe tonu
a jsem klidná i v bolu.
Zdálo se mi,
že jedu nahoru i dolů.
Zdálo se mi,
že je konec mých bolů.
A mám zelenou na semaforu.
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, enigman, Amonasr, Psavec, ARNOKULT, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (6)
Komentujících (3)