Anotace: (doporučuji poslech písně: Green Light by Craig Armstrong) inspirováno příběhem Velkého Gatsbyho
Možná, že jednou,
až se vteřiny v časy spojí,
napíši novelu,
o nás, jací jsme byli.
Vidím to v modré,
od dočtení odradí Tě prvních dvě stě stran,
bez hlavní myšlenky,
harmonie poskládané slovy.
Její konec,
slyšíš to?
Oblohou zahalenou mraky,
jak zní tiše,
i Tvůj hlas,
hlučným prázdnem,
zrcadlí se v dávný sen,
tam, nad mlhou,
slívá se ve vyprávění o nás dvou.