Kolikrát rozdrtíš mi ještě srdce na kusy
abych zas po stý
mohla Ti to odpustit
Kolikrát řekneš mi sbohem
abys napsal že chceš se vidět
abys pak mohl
se za to zase stydět
Popřeš svý city
a svojí duši
a já
aniž bych to stihla tušit
jsem zase ta
co Tě táhne na scestí
Kolikrát ještě
Ti tohle všechno odpustím
Jsi jediný koho nechám
nastavit mi hranici
abys mě na ni
vzápětí přímo Ty
mohl upálit
Vzpomínáš?
Všímat poesie si máš všude
i tam
kde Tě za to nikdo
nemá v plánu pochválit
Smutným srdcem výstižně napsáno... Milá Lio - celým svým srdcem Ti přeji štěstí :) ať to dopadne pro Tebe co nejlépe :)
Objímám :)
13.05.2023 19:42:37 | Ondra
Velmi krásná, Ach Lio
Co prožíváš je niterné i tektonické, spalující,
13.05.2023 16:46:33 | kudlankaW