Nesnáším ta rozhodnutí,
která jsou správná,
ale bolí a brečím u nich.
Rozumová, co mají smysl,
ta nezlomně dobrá,
co srdce někdy zlomí.
Už nenechám se ranit,
už delší dobu, pořád znovu,
radši budu sama.
Už i šancí bylo dost,
zůstaly bez odpovědi,
snad nezbyl už čas,
a já odešla...