Natrhal jsem pro tebe
kytici modrých růží,
v bílém letním jezeře...
Chytil jsem zlaté rybky
v prosinci pod sněhem...
A někde
na sever, odletěl červený čáp.
Déšť padal jako sněhové vločky.
Čtvrtek se změnil v pondělí,
odpověď odešla bez otázky ...
Zchladil jsem to vínem
a ledem ve sklenici,
namaloval noc měsíčním světlem…
Tyto řádky jsem nejprve napsal...
Ale pak,
jsem je namaloval na plátno.
Probudíš se a bude tu dárek,
v mém obraze „Pro tebe“.
Listí bude opět vířit vítr...
Pod květnovým žárem zářit září...
Věřte nebo ne,
ale my sami měníme barvy,
sny malujeme štětcem,
když milujeme...
Dokonce létáme…
Autor: Tahlia Stanton
Tak to by bylo opravdu krásný probuzení:-)* Moc pěkná báseň, takovej dárek pro všechny, co čtou:-)*
14.05.2024 20:46:44 | cappuccinogirl