Paprsky svítání zahřály úl.
Mrak vznášel se nad obzorem.
Zvonění zvonu, sotva slyšitelné,
unášeno větrem společně
s topolovým chmýřím.
Foukl jsem na pavučiny a letěl,
tam, kde topoly se načechraly.
Červencová pole stále kvetou
a mně zbývají dva týdny...
Do setkání s Tebou…
super Honzíku,skvělý...snad jen já bych.to napsal lepší...;))
tady jsi do toho fakt bouchnul, poesie pur...v
11.10.2024 02:54:35 | mapato