Co už můžeš čekat od ženy...

Co už můžeš čekat od ženy...

Anotace: úsměvné...

 

           .          foto: Geja Ceras

 

 

 

Co už můžeš čekat od ženy


dvě horká těla
v pevném objetí
pohyby a vzdechy
tolik to chtěla
teď leží tu v zajetí

z konce tohoto léta
bydlí s ní láska
však ještě neví
ta v extázi zakletá
že byla to jen sázka

koncem příštího léta
opět před ní stál
oči sklopený
ona řasu z víčka mu smetá
a on se strašně bál

jestli mu to oplatí
teď byl ale zmatený
dívala se mu do očí
on skoro čůral si do gatí
co už může čekat od ženy...?

...a jestli neumřeli
žijí spolu do dnes...

Autor mapato, 05.09.2024
Přečteno 54x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, Jiří I.Zahradník, Psavec, Ondra, zase já, Jan Kacíř, šuměnka, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásná báseň a krásný komentář od Š. Hned mám lepší den.

05.09.2024 10:26:28 | karolinakarol

1líbí

co můžeš čekat od ženy??

všechno a nic
horký i mražený

rub jako líc

co můžeš čekat od ženy?

magický touhy vrozený
kočičí oči zasněný
schopnost se učit od změny
a radost z malé odměny

za to ti ručím

a taky čekej to nejlepší - že muže mučí :)

05.09.2024 09:26:29 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí