Chtěl jsem tě večeří svádět má Adélko,
bohužel zmizlo mi na maso prkénko,
tak promiň, večeře se dneska nekoná,
červotoč nažral se, ty budeš hladová.
Lehli jsme do trávy sledovat červánky,
kručení v tvém bříšku nese se do dálky,
pokud to nepřejde, tak se moc nevyspím,
snad trochu pomůže, když tvé rty políbím.
*
Snesla se tma na dva vášnivé milence,
i hvězdy diví se činnosti na dece,
zvláštní jim před zraky probíhá svádění,
on na ní svádí hluk, ona že hladoví.
pán vtipnej umí bejt
a vážně mu to sedí
poslední verš má trefný resumé
tak za tohle snad glejt!
v úsměvu na to hledím
chvála ti podzime :)
24.11.2024 18:36:12 | šuměnka
Tak tohle dílko je bezva...
A naprosto fascinující je,
že ten fakt nese na triku obyč prkýnko:-)))
24.11.2024 18:05:03 | cappuccinogirl