Dešifrováno
Anotace: vesmírným diplomatem
Ostatním
__________ proměnná
nečekají
__________až zavolám
sní
__________jak sobě nepatří
na tři
__________nikoho nemáš
počtvrté
__________to nevyjde
v čase
__________mezipřistání
utopíte
__________s úsměvem
místnosti
__________bez oken
můžu
__________být svobodný
víc už nic
__________nezačalo
My poletíme
my se vám ozveme...
Komentáře (2)
Komentujících (2)