Maljána
dneska je to tady zase jak na Maljáně
zaše všichni roboti řvou
jeto slyšet i online
za mzdu to není
tu přece nemají..
Velín do kopule vysrat se na něj
za tyhle prachy
už jsem si moh lítat
a volný čas..
¨Spravovat tady brigádu
Neumístitelných
složitých složek se KTR si nikdo neví rady
kdo mi je dal ty důlní roboty
musím to najít
je jich moc ne?
SALe!!!" Mydlím do klávesnice
To snad Není Možný
chtějí se dostat sem
už mydlí na Kopuli
já nevim jakou maj sílu ..
Dělej Makej
Vždyť přece nejsou zase až tak autonomní
a taky nejsou skládací
myslím do smečky
já už To vyfotil zvenku
ALE To mě Tady furt svítí
JAKOBY BYLY UŽ VEVNITŘ
Že To Není Možný SALe?..
Klid a muzyka
je to v polštině já vim
s těmadle fakt né
kdy budou ty manuály pořádný
a Co Je zase Fakt Jako Todleto?..
mam tu málo místa v paměti abych to viděl všechno
snad je tu nějaká Správa ke pomoci
Jo tak Voni nad náma nemaj podporu??
Zase Jako Najednou!
Závtrak už nebude?
zase si dělám prdelu
anebo nedělám
To je todleto a támhleto
a vvýslekdy se sečtou
no a víte kam to potom pude..
No k červenýmu tlačítku
a To bych nerad ...
Práce zasraná Boha Jeho..
MV 2819.