Anotace: ...:) ...
To je fakt krása, WhiteSkule! Včera mě taky zaujal vztah láska a krev v mých Letních milencích. Co se nám to honí hlavou...? Je, robot píše TAQ, tak já taky TAK.
19.05.2007 23:34:00 | Liv
WhiteSkulle, WhiteSkulle, to se ti to rýmuje. Jenže já bych poprvé chtěla s Tebou? bez krve!!!
18.05.2007 17:31:00 | MalaIzis
Abych se přiznal, myslím, že ta báseň není o sexu a o milování už vůbecne.
Je to rozhraní situace jednoho života.
18.05.2007 12:37:00 | kouzelníček
super, spojení sexu a krve a nebezpečí, je vzrušující i když se objeví třeb ajen letmo :-)
18.05.2007 10:55:00 | Melfëa