Anotace: Ve skutečnosti mi to víno roztíral po vnitřní straně stehen, ale to se nerýmovalo ... ;o)
WOOOOOOW :-D fakt dobrýýýý :-) no po vnitřní straně stehen by se to nerýmovalo :-D to ne ale za mě máš Stip..
27.04.2009 12:56:00 | Lady Carmila
Hm ono se to i rýmuje no ale myšlenka jednoduchá projev jednoduchý není to sice uplně špatné ale dobré také na natož geniální.
11.08.2007 16:47:00 | Jsem ten kdo jsem