Anotace: Daleko nad skutečnost, nad rámec našeho bytí, nad strop našeho toužení dosahujeme, když bereme všechno a dáváme ještě víc.
Barvitě zpracováno, až jsem se lekl, že popletl jsem
servr až tak to zavání pornografií.Kdybych byl puritán,
řeknu: "Ó, jak nechutné!" Protože nejsem křičím:"BRAVO"
:o)))
27.02.2009 21:52:00 | ota.pé
Strašně moc z toho sálá atmosféra.
Rým mě nebere, ale ono to asi tolik nevadí.
22.08.2007 14:06:00 | stupid genius
Četl jsem Tvou báseň,bože,
tuze se mi líbila,
pak na Záhořovo lože
přítomnost mne vrátila!
Duši zastřel temný stínek,
i ze mne se stává hned,
něžnou vůni kopretinek,
nepocítím já už teď!
Jako zombí bloudím světem,
nepocítím citu víc,
nepotěším se víc květem,
svět pro mne již není nic!
21.08.2007 17:54:00 | Kozoroh 1
...něha se drala do očí...Krásně napsané - celé, četla jsem několikrát, moc pěkné.
20.08.2007 23:02:00 | Theara