Anotace: I was made for loving you.
Po třesku lásky vesmír ztich,
v úžasu i čas zůstal stát,
v závitech našich mozkových
začal cit velký kvapem zrát!
Stala ses zářnou hvězdou mou,
já kolem Tebe obíhám,
jsem jedinou Tvou planetou,
jen jednu galaxii znám.
04.09.2007 20:10:00 | Kozoroh 1
Nádhera ó,zářivá!
Ještě se vrátím
a pár veršů ztratím.
Ty Tvé četl jsem rád,
teď spěchám dát si zdát
o všem,co píšeš tu
něžně i mámivě,
zvu Tě teď do svých snů!
Tak přijď,světýlko mé!
27.08.2007 02:35:00 | Kozoroh 1