Ve vaně
Anotace: ..jedna vodnická :-)
Únava přišla si pro splátky
Usínám v horoucí vaně
Kde pára na plné obrátky
Obléká pátravé dlaně
Které jak půvabné gondoly
Plují si voňavou pěnou
Obratně kličkují pod moly
Ztrácí se za bílou stěnou
Pára si tělo hned ochočí
Až je jen mátožně vláčné
Měsíc se raději otočí
Když z lázně vylézat začne
Oděné v pěnovém závoji
Poseté kapkami vody
Kterými žíznivce napojí
Nezbyde nic do zásoby
Komentáře (2)
Komentujících (2)