Anotace: ...for you,who brainstormes me...
znovu jsem se do ní začetla a už šel dát tip, tak je tu pro tebe, přeju hezký den!
23.10.2007 10:53:00 | ni.va
totálně suprová, ještě krásnější jsem tu dnes nečetla (jednu skoro takovou, ale ted ta záře pohasla), bohužel mi ale lejde hlasovat 100%, PROČ? nevím!
10.10.2007 01:15:00 | ni.va
Vy jste další okouzlující dvojka literu... mocinko vám fandím a chtěla bych vás někdy zažít... Fantastická báseň... kouzelné vyznání... Katko, nepouštěj ho z těch bílých peříček milování... moc mu to takhle sluší :-)))
05.10.2007 08:04:00 | Levandule