Motýl
Nachová křídla,
do šíře rozepjatá,
v zlatavých okách
kapky ráje svírám.
Jsem jenom motýl,
nocí opojený,
co v rámu tvých paží
odevzdaně zmírá...
Nachová křídla
toužením perleťová,
v odlesku očí
kaleidoskop tebe...
Jsem noční motýl,
co hyne zas a znova
k saténu přibodený,
jen aby poznal
nebe ...
Přečteno 940x
Tipy 4
Poslední tipující: Misadela, Demedalex, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (9)
Komentujících (9)