Anotace: Jsem plnoletý(tá) ANO - NE. Po vyplnění formuláře a ověření správnosti údajů, roboti vás pustí na můj web.
co k tomu napsat..napadá mě jen ....s vašim souhlasem zásadně nesouhlasím.....hihih:-)
11.11.2007 07:08:00 | maena
Námět na povídku je perfektní. Jdu s Janou do lesa si to vyzkoušet, abych pak nepsal nic neověřeného. Stojku umím. Může manželka držet?
10.11.2007 16:18:00 | Aťan
Asi proto, že kritici jsou méně prudérní a více perverzní. Chtěl jsem ještě napsat ostrou kritiku na dr. Gagkina, ale uložil jsem ji do interních ad acta.
10.11.2007 14:34:00 | Bíša