Anotace: Bude nám líp...
Až u mé halenky
knoflíčky vyhledáš,
na nic se, sprosťáku,
na nic se nezeptáš.
Hned u mé sukýnky
vypátráš zip,
jestli mi bez tebe,
nebylo líp.
30.11.2007 12:33:00 | gaginas
Ach, ten tvůj chtíč,
jsou knoflíčky pryč -
každý to poví
vyšly už z módy.
Nosíme heč
raději stretch.
Nebo je lepší snad
knoflíčky přišívat
za zimních večerů?
Ne, to já neberu.
29.11.2007 20:15:00 | MalaIzis