toužím
Anotace: třeba to sem vůbec nepatří
Tvoje vůně prolíná mé tělo,
které toužebně by tě chtělo.
Tvůj pohled do tepla mě obléká,
touha a vášeň mým srdcem protéká.
Tvé jméno vrývá se mi do kůže,
Jen ty mi k tomu pokušení pomůžeš.
Zmatená jsem, dochází mi slova,
nechci tě jednou,ale zas a znova.
Navždy splynout s náručí tvou
a vnímat žár lásky nás dvou.
Když v kapky deště promění se sníh,
chci slyšet ještě tvůj nádherný smích.
Když slunce pálí a není kam se skrýt,
chci tvé tělo hladit, toužím po rukách tvých.
Když zhasne svíčka a roztančí se tma,
já lehce přivřu víčka a cítím ústa tvá.
Když padá jasná hvězda z nebe,
v tu chvíli začne vládnout noc,
přeju si tě vedle sebe,
toužím, chci tě strašně moc..
Přečteno 1313x
Tipy 6
Poslední tipující: Smailin, NikitaNikaT., Martanka, Bůchví...
Komentáře (4)
Komentujících (4)